Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe wijzig ik mijn aanwezigheidsstatus in de nieuwe Skype op desktop?

1. Selecteer in de lijst met chats uw profielafbeelding.
    2. Klik op de knop aanwezigheid onder uw profielafbeelding om uw aanwezigheid in te stellen op:
      • Actief: Laat uw contacten weten dat u beschikbaar bent en klaar bent om te chatten.
      • Niet storen: Laat uw contacten weten dat u niet gestoord wilt worden. Ze kunnen nog steeds chatberichten naar u sturen en u bellen, maar u hoort geen geluid als er een bericht binnenkomt. Als u meldingen wilt ontvangen wanneer uw aanwezigheid is ingesteld op Niet storen, selecteert u de knop meer De knop Meer, selecteert u Toepassingsinstellingen en schakelt u vervolgens Toon meldingen voor berichten terwijl Niet storen is ingeschakeld aan of uit.
      • Onzichtbaar: Verbergt uw aanwezigheidsindicator voor anderen, maar ze zien wel de laatste keer dat u ingesteld was op Actief of Niet storen.

Aanwezigheidsstatus