Hoe wijzig ik mijn aanwezigheidsstatus in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten
    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Klik op de knop aanwezigheid onder je profielafbeelding om je aanwezigheid in te stellen op:

• Actief: laat je contacten weten dat je beschikbaar bent en klaar bent om te chatten.
      • Niet storen: Laat je contacten weten dat je niet gestoord wilt worden. Ze kunnen nog steeds chatberichten naar je sturen en je bellen, maar je hoort geen geluid als er een bericht binnenkomt. Als je meldingen wilt ontvangen wanneer je aanwezigheid is ingesteld op Niet storen, selecteer je profielafbeelding, selecteer je Instellingen, Meldingen notifications button en schakel je vervolgens Toon meldingen voor berichten terwijl Niet storen is ingeschakeld in of uit.
      • Onzichtbaar: verbergt je aanwezigheidsindicator voor anderen, maar ze zien wel de laatste keer dat je ingesteld was op Actief of Niet storen.