Skype Help

    Alle producten

    Hoe werk ik mijn profielinformatie in de nieuwe Skype op desktop bij?

    Terug naar zoekresultaten

    1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Van hieruit kunt u uw naam, stemming en avatar bewerken. Selecteer Account en profiel om andere details te bewerken.
    3. Selecteer Uw profiel.
    4. Breng de wijzigingen aan en klik op Wijzigingen opslaan.

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.