Hoe werk ik mijn profielinformatie in Skype voor pc bij?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Hier kunt op de knop Bewerken IM edited icon klikken. Je kunt ook op je naam, stemming en avatar klikken om deze bij te werken. Meer informatie over het bijwerken van je profielfoto.
    3. Als je andere gegevens wilt bewerken, selecteer je Instellingen en Account en profiel.
    4. Selecteer waar je wijzigingen wilt doorvoeren.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Vanaf hier kun je op je naam, stemming of mobiel nummer klikken om updates uit te voeren. Meer informatie over het bijwerken van je profielfoto.
    3. Selecteer Instellingen om andere gegevens te bewerken.