Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Hoe wijzig ik mijn profielafbeelding in Skype op het bureaublad?

Terug naar zoekresultaten

Skype voor Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer in Chats je profielafbeelding.
    2. Selecteer je profielafbeelding nogmaals om een foto te uploaden, de foto te bekijken of deze te verwijderen.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer je profielafbeelding opnieuw.
    3. Selecteer de knop Meer… om een foto te uploaden of de knop Camera om een nieuwe foto te nemen.
    4. Selecteer de knop Opslaan of de knop Prullenbak om een nieuwe foto te kiezen.

Op zoek naar de mobiele versie van dit artikel? Hoe wijzig ik mijn profielafbeelding in Skype op mobiele apparaten of tablet?