Hoe wijzig ik mijn profielafbeelding in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer in Chats je profielafbeelding.
    2. Selecteer je profielafbeelding nogmaals om een foto te uploaden, de foto te bekijken of deze te verwijderen.
    3. Selecteer het vinkje check mark button om je wijzigingen op te slaan.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer je profielafbeelding opnieuw.
    3. Selecteer de knop Meer… om een foto te uploaden of de knop Camera om een nieuwe foto te nemen.
    4. Selecteer de knop Opslaan of de knop Prullenbak om een nieuwe foto te kiezen.