Skype Help

    Alle producten

    Hoe deel ik foto's, emoticons en Moji's in de nieuwe Skype op desktop?

    Terug naar zoekresultaten

    1. Tik op de contactpersoon of de chat waarnaar u een bestand wilt sturen.
    2. In het chatvenster kunt u:
      • Emoticon-pictogram = Een emoticon versturen
      • Knop Moji's = Een Moji versturen
      • Knop Bestand = Media of bestanden versturen.

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.