Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe maak ik een groepschat in de nieuwe Skype op desktop?

1. Selecteer het menu Meer Plus menu-pictogram en selecteer Nieuwe groep in de lijst.

Een nieuwe groep maken
    2. Voer een naam in voor uw groep, die is vereist om door te kunnen gaan.

Groepsnaam
    3. Klik op de knop Afbeelding Afbeeldingknop en selecteer Foto uploaden.

Groepsfoto
    4. Klik op de knop Bewerken Bewerkpictogram om een kleur voor de groep te kiezen.

Een kleur kiezen
    5. Klik op de pijl naar rechts om uw groep te maken.

Een groep maken
    6. Contacten toevoegen. Selecteer contactpersonen in de voorgestelde lijst of selecteer Zoeken, typ vervolgens de naam van de contactpersoon die u wilt toevoegen. Ga door met zoeken en toevoegen van zoveel contactpersonen als u wilt.
    7. Klik op Gereed om met chatten te beginnen.

contacten toevoegen