Hoe maak ik een groepschat in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer de knop new chat button Nieuwe Chat en selecteer Nieuwe groep in de lijst.
    2. Voer een naam in voor je groep. Dit is een vereiste om door te kunnen gaan.
    3. Selecteer de knop Bewerken edit button op de avatar om een afbeelding voor je groep te uploaden.
    4. Klik op de knop Bewerken edit button op de bovenste banner om een kleur voor de groep te kiezen.
    5. Klik op de pijl naar rechts right arrow button om je groep te maken.
    6. Begin met contacten toe te voegen. Selecteer contactpersonen in de voorgestelde lijst of selecteer Zoeken en typ vervolgens de naam van de contactpersoon die je wilt toevoegen. Ga door met zoeken en toevoegen van zoveel contactpersonen als je wilt.
    7. Klik op Gereed om met chatten te beginnen.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Selecteer de knop new chat button Nieuwe chat en selecteer Nieuwe groep in de lijst.
    2. Kies de contacten met wie je een gesprek wil beginnen.
    3. Selecteer Start om te chatten.
    Meer informatie over het aanpassen en beheren van groepschats.