Hoe beheer ik groepschats in Skype op het bureaublad?

Terug naar zoekresultaten

Selecteer in de groeps-chat de Groepskoptekst.

Vanuit uw groepsprofiel kunt u het volgende doen:

Skype op Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14)

• Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken: selecteer de groepsafbeelding om een foto te uploaden of om de foto te verwijderen.
    • De naam van uw groep wijzigen: selecteer de knop Bewerken edit button naast uw groepsnaam om een ​​nieuwe naam in te voeren.
    • Een koppeling delen waarmee mensen zich bij je groep kunnen aansluiten:: selecteer Koppeling delen om zich bij de groep aan te sluiten share link button om een ​​uitnodigingslink naar je groepschat te delen buiten Skype.
    • Een bericht verzenden: selecteer Bericht verzenden send message button  om een​ bericht naar deze groep te verzenden.
    • Een videogesprek starten: selecteer Videogesprek video call button starten om een videogesprek met deze groep te starten.
    • Een gesprek starten: selecteer Gesprek starten start a call button om een audiogesprek met deze groep te starten.
    • Mensen toevoegen: Selecteer Mensen toevoegen om extra deelnemers in uw groepsgesprek te betrekken.
    • Groepsgalerij: selecteer Groepsgalerij om alle afbeeldingen, koppelingen en bestanden die zijn gedeeld in deze groepschat te bekijken.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Klik in de lijst met recente chatberichten met de rechtermuisknop op de groep en selecteer Profiel weergeven.
    2. Vanuit het groepsprofiel kun je het volgende doen:
      • Het gesprek verlaten
      • Deelnemers weergeven
      • De groepsnaam wijzigen
      • De groepsafbeelding toevoegen of bijwerken
      • Een link verzenden om iemand uit te nodigen voor je groep

De chatinstellingen van uw groep bijwerken

Skype op Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14)

• Gesprek verbergen: u kunt de chatfunctie verbergen om deze te verwijderen uit uw lijst met chatberichten.
    • Meldingen: zet meldingen aan of uit om een ​​waarschuwing te ontvangen wanneer je een nieuwe chat in deze groep ontvangt.
    • Slimme meldingen: met Slimme meldingen ingeschakeld, wordt u alleen op de hoogte gesteld wanneer iemand jou in deze groep citeert of @vermeldt.
    • Toevoegen aan favorieten: zet dit groepsgesprek vast aan de bovenkant van het tabblad Chats.
    • Chatgeschiedenis: laat iedereen de chatgeschiedenis zien.
    • Een groep via een link delen: selecteer dit om groepsleden toe te staan ​​een uitnodigingslink voor deze groep te maken en te delen.
    • De groep verlaten: verlaat de groepschat.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

• Meldingen in- of uitschakelen
    • De chatgeschiedenis voor iedereen beschikbaar maken
    • Een koppeling maken waarmee iedereen kan deelnemen