Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe beheer ik mijn groepschats in de nieuwe Skype op desktop?

Tik in de groepschat op de Groepsheader.

Verander uw groepsprofiel

1. Rechtsklik in de lijst met recente chats op de groep die u wilt beheren en selecteer Groep beheren.

Menu-optie Groep beheren
    2. Vanuit het Groepsprofiel kunt u:
    • Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken: Selecteer de groepsafbeelding om een foto te uploaden of om de foto te verwijderen.
    • Kies een nieuwe kleur voor uw groep: Klik op de knop Bewerken Bewerkpictogram naast uw groepsfoto om een ​​nieuwe kleur te selecteren. Het kan even duren voordat uw kleurupdate wordt uitgevoerd.
    • Verander uw groepsnaam: Klik op de knop Bewerken Bewerkpictogram naast uw groepsnaam om een ​​nieuwe naam in te voeren.
    • Een bericht verzenden: Selecteer Bericht verzenden om een​ bericht naar deze groep te verzenden.
    • Een gesprek starten: Selecteer Gesprek starten om een audiogesprek met deze groep te starten.
    • Een videogesprek starten: Selecteer Videogesprek starten om een​ videogesprek met deze groep te starten.
    • De groep delen: Tik op Groep delen om een​ uitnodigingskoppeling te delen naar uw groepschat buiten Skype. Chatuitnodigingen moeten zijn ingeschakeld voordat u een uitodigingskoppeling kunt delen. Klik op de knop Meer De knop Meer, selecteer Toepassingsinstellingen en schakel Chatuitnodigingen in.
    • Mensen toevoegen: Selecteer Mensen toevoegen om extra deelnemers in uw groepsgesprek te betrekken.
    • Bots toevoegen: Selecteer Bots toevoegen om te zoeken naar een Skype-bot in uw groepsgesprek en deze te laten deelnemen.

Groepsopties
    • Groepsgalerij: Selecteer Groepsgalerij om alle afbeeldingen, koppelingen en bestanden die zijn gedeeld in deze groepschat te bekijken.

Groepsgalerij:

Update uw groepschatinstellingen

• Meldingen: Zet meldingen aan of uit om een ​​waarschuwing te ontvangen wanneer u een nieuwe chat in deze groep ontvangt.
    • Slimme meldingen: Met Slimme meldingen aan, wordt u alleen op de hoogte gesteld wanneer iemand u of @mentions in deze groep citeert.
    • Chat vastpinnen: Pin dit groepsgesprek vast aan de bovenkant van het tabblad Chats.
    • Chatgeschiedenis: Laat iedereen de chatgeschiedenis zien. De laatste 2 dagen van uw gespreksgeschiedenis worden opgeslagen in de cloud.
    • Chatuitnodigingen: Sta mensen in de groep toe uitnodigingen naar deze chat te verzenden.
    • Koppeling delen om zich bij de groep aan te sluiten: Selecteer dit om een ​​uitnodigingskoppeling voor deze groep te maken en te delen. Chatuitnodigingen moeten zijn ingeschakeld voordat u een uitodigingskoppeling kunt delen. Klik op de knop Meer De knop Meer, selecteer Toepassingsinstellingen en schakel Chatuitnodigingen in.
    • Verlaat de groep: Verlaat de groepschat.

Groepsinstellingen