Hoe beheer ik mijn groepschats in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Verander je groepsprofiel

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Rechtsklik in de lijst met recente chats op de groep die je wil beheren en selecteer Groep beheren.
    2. Vanuit het groepsprofiel kun je het volgende doen:
    • Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken: selecteer de groepsafbeelding om een foto te uploaden of om de foto te verwijderen.
    • Een nieuwe kleur voor je groep kiezen: selecteer de knop Bewerken edit button naast je groepsfoto om een ​​nieuwe kleur te selecteren. Het kan even duren voordat je kleurupdate wordt uitgevoerd.
    • De naam van je groep wijzigen: selecteer de knop Bewerken edit button naast je groepsnaam om een ​​nieuwe naam in te voeren.
    • Een koppeling delen waarmee mensen zich bij je groep kunnen aansluiten:: selecteer Koppeling delen om zich bij de groep aan te sluiten share link button om een ​​uitnodigingslink naar je groepschat te delen buiten Skype. Chatuitnodigingen moeten zijn ingeschakeld voordat je een uitnodigingslink kunt delen. Selecteer je profielafbeelding, Instellingen, selecteer Meldingen notification button en schakel vervolgens Chatuitnodigingen in.
    • Een bericht verzenden: selecteer Bericht verzenden send message button om een​ bericht naar deze groep te verzenden.
    • Een videogesprek starten: selecteer Videogesprek startenvideo call button  om een videogesprek met deze groep te starten.
    • Een gesprek starten: selecteer Gesprek starten start a call button om een audiogesprek met deze groep te starten.
    • Mensen toevoegen: selecteer Mensen toevoegen om extra deelnemers in je groepsgesprek te betrekken.
    • Bots toevoegen: selecteer Bots toevoegen om te zoeken naar een Skype-bot in je groepsgesprek en deze te laten deelnemen.
    • Groepsgalerij: selecteer Groepsgalerij om alle afbeeldingen, koppelingen en bestanden die zijn gedeeld in deze groepschat te bekijken.
    Je kunt ook je groepschat archiveren om deze uit je lijst met recente chats te verwijderen.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Ga naar je lijst met recente chats, klik met de rechtermuisknop op de groep en selecteer Profiel bekijken.
    2. Vanuit het groepsprofiel kun je het volgende doen:
    • Het gesprek verlaten
    • Deelnemers weergeven
    • De groepsnaam wijzigen
    • De groepsafbeelding toevoegen of bijwerken
    • Een link verzenden om iemand uit te nodigen voor je groep

Update je groepschatinstellingen

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

• Meldingen: zet meldingen aan of uit om een ​​waarschuwing te ontvangen wanneer je een nieuwe chat in deze groep ontvangt.
    • Slimme meldingen: met Slimme meldingen aan, word je alleen op de hoogte gesteld wanneer iemand jou in deze groep citeert of @vermeldt.
    • Toevoegen aan favorieten: zet dit groepsgesprek vast aan de bovenkant van het tabblad Chats.
    • Chatgeschiedenis: laat iedereen de chatgeschiedenis zien.
    • Een groep via een link delen: selecteer dit om groepsleden toe te staan ​​een uitnodigingslink voor deze groep te maken en te delen. Chatuitnodigingen moeten zijn ingeschakeld voordat je een uitnodigingslink kunt delen. Selecteer de knop Meer More button, selecteer Instellingen, selecteer Meldingen notification button en schakel vervolgens Chatuitnodigingen in.
    • De groep verlaten: verlaat de groepschat.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

• Meldingen in- of uitschakelen
    • De chatgeschiedenis voor iedereen beschikbaar maken
    • Een koppeling maken waarmee iedereen kan deelnemen