Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe vind ik een foto die ik heb verzonden of ontvangen in de nieuwe Skype op desktop?

1. Klik tijdens een gesprek op de knop Galerij onder de Chat- of Groepsheader.
    2. Binnen de Galerij kunt u alle afbeeldingen bestanden of koppelingen zien die werden gedeeld.
    3. Selecteer degene die u wilt openen.

Rechtsklik erop in de chat- of groepsgalerij waar u het volgende kunt doen:

• Doorsturen, weergeven in chat, opslaan, kopiëren of melden van foto's, afbeeldingen of koppelingen die u hebt ontvangen.
    • Doorsturen, weergeven in chat, opslaan, kopiëren of verwijderen van foto's, afbeeldingen of koppelingen die u hebt verzonden.