Hoe vind ik een foto die ik heb verzonden of ontvangen in Skype op desktop?

Terug naar zoekresultaten
    1. Klik in een gesprek op de knop Galerij gallery button bovenaan de chat of de groep.
    2. Binnen de Galerij kunt u alle afbeeldingen, bestanden of koppelingen bekijken die zijn gedeeld.
    3. Selecteer degene die u wilt openen.

Skype voor Windows-bureaublad, Mac, Linux en Skype voor Windows 10 (versie 14)

Klik met uw rechtermuisknop
    op de foto, het bestand of de koppeling. U hebt dan de volgende opties:

• Voor foto's, bestanden of koppelingen die u hebt ontvangen: Kopiëren, Opslaan in 'Downloads', Opslaan als..., Doorsturen, Berichten selecteren, Ongelezen vanaf hier of Rapporteren. U kunt foto's die naar u zijn verzonden niet verwijderen.
    • Voor foto's, bestanden of koppelingen die u hebt verzonden: Kopiëren, Opslaan in 'Downloads', Opslaan als..., Doorsturen, Berichten selecteren of Verwijderen.

Skype voor Web

Klik met uw rechtermuisknop op de foto, het bestand of de koppeling. U hebt dan de volgende opties:

• Voor foto's, bestanden of koppelingen die u hebt ontvangen: Opslaan, Doorsturen, Berichten selecteren, Ongelezen vanaf hier of Rapporteren. U kunt foto's die naar u zijn verzonden niet verwijderen.
    • Voor foto's, bestanden of koppelingen die u hebt verzonden: Openen in nieuw tabblad, Doorsturen, Berichten selecteren of Verwijderen.