Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe kan ik iemand uitnodigen om te chatten in de nieuwe Skype op desktop?

1. Klik op de knop Contacten Knop Contacten en selecteer Personen uitnodigen.
    2. Een uitnodigingskoppeling wordt automatisch gegenereerd in een e-mail die u vervolgens naar de uit te nodigen persoon kunt verzenden.

Opmerking: Elke uitnodigingskoppeling kan maximaal 10 keer gebruikt worden.