Hoe kan ik iemand uitnodigen om te chatten in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Profiel delen.
    3. In het venster Delen en verbinding maken kun je:
      • Je registratielink kopiëren naar het klembord van je pc.
      • Je deellink in een e-mail verzenden via je pc.
    4. Wanneer hij of zij geaccepteerd heeft, kun je chatten met je nieuwe contactpersoon.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Selecteer de knop Nieuwe chat plus button.
    2. Onderaan in het venster Nieuwe chat selecteer je Stuur ze een link.
    3. Er wordt automatisch een link met de uitnodiging gegenereerd. Je kunt kiezen tussen:
      • Koppeling kopiëren: de link wordt automatisch naar je klembord gekopieerd.
      • Koppeling e-mailen: een deellink wordt automatisch in een e-mail gegenereerd.
    4. Wanneer hij of zij geaccepteerd heeft, kun je chatten met je nieuwe contactpersoon.