Skype Help

    Alle producten

    Hoe sluit ik me in de nieuwe Skype op desktop aan bij een gesprek vanuit een koppeling die ik heb ontvangen?

    Terug naar zoekresultaten
    Klik op de uitnodigingskoppeling die u heeft ontvangen:

    Ik heb Skype geïnstalleerd: Skype zal starten en u naar het gesprek brengen om te chatten.

    Ik heb Skype niet geïnstalleerd: Installeer Skype en tik of klik nogmaals op de conversatiekoppeling om te chatten.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.