Kan ik het aantal meldingen van Skype op mobiel of tablet verminderen?

Terug naar zoekresultaten

De optie om meldingen voor specifieke gesprekken te beheren in Skype is alleen beschikbaar in Skype op Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad.

1. Tik op het contact of de groepsnaam boven in het chatvenster.
    2. Scroll omlaag naar Chat of Groepsinstellingen.
    3. Schakel meldingen uit of aan voor die chat.

Als alternatief voor groepschats kun je Slimme meldingen inschakelen, zodat je alleen op de hoogte wordt gesteld wanneer je wordt geciteerd of @vermeld.

Je kunt ook bepalen wie jou kan bellen in Skype. Meer informatie.