Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe verwijder ik IM-berichten die ik heb verzonden in de nieuwe Skype op desktop?

1. Zoek het door u verzonden bericht dat u wilt verwijderen.
    2. Rechtsklik op het bericht.
    3. Selecteer Verwijderen in het menu.

Een bericht verwijderen
    4. Selecteer in het venster Bericht verwijderen op Verwijderen om te bevestigen dat u het bericht wilt verwijderen.

Een bericht uit een chat verwijderen
    5. Verwijderde berichten worden permanent uit ieders weergave verwijderd.

Hoe verwijder ik een chatbericht met de nieuwe Skype op desktop?