Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe vind ik nieuwe contacten in de nieuwe Skype op desktop?

1. Selecteer Zoeken in Skype.
    2. Typ de naam, Skype-naam of e-mailvan de persoon met wie u wilt chatten.
    3. Selecteer uw vriend in de zoekresultaten en u gaat naar het gespreksvenster.
    4. Typ een bericht naar uw contactpersoon en klik op de knop Verzenden verzendknop.

U kunt maximaal 10 berichten naar hen verzenden en afbeeldingen zullen vervagen totdat ze uw verzoek accepteren.

Hebt u een vriend zonder Skype? Geen probleem. U kunt met Skype iedereen uitnodigen voor een chatsessie.

1. Klik op de knop Contacten Knop Contacten.
    2. Selecteer Personen uitnodigen.

Personen uitnodigen
    3. We openen een e-mail voor u met uw uitnodiging en koppeling om deel te nemen. De koppeling is uniek en kan gedurende korte tijd met maximaal 10 mensen worden gedeeld.
    1. Klik op de knop Contacten Knop Contacten.
    2. In het venster Contacten kunt u kiezen uit de tabbladen Alle, Skype of Nu actief.
      • Alle: toont al uw contactpersonen.
      • Skype: alleen de contactpersonen die zijn aangemeld met hun Skype-account worden weergegeven.
      • Nu actief: alleen de contactpersonen die online zijn, worden weergegeven.