Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Wat zijn Skype-bots en hoe gebruik ik ze in de nieuwe Skype op desktop?

Chat met een Skype-bot voor vermaak, games, recepten, reisplanning en meer.

Om met een bot te beginnen te chatten:

1. Selecteer het menu Nieuw gesprek Plus menu-pictogram.
    2. Tik op Bots zoeken en kies uit de lijst of zoek naar beschikbare Skype-bots. U kunt de bots uit elke categorie uitbreiden door te klikken op Meer >.

Nieuwe bots worden regelmatig toegevoegd, en de beschikbaarheid kan per regio verschillen, dus controleer vaak.
    3. Om een ​​gesprek met de Skype-bot te starten, klikt u op Aan de slag vanuit het botprofielscherm.

Opmerking: Als u een bot uit uw chatlijst wilt verwijderen, houdt u de bot die u wilt verwijderen, ingedrukt en selecteert u Verwijderen.

U kunt ook een Skype-bot blokkeren als u deze niet langer wilt zien in uw chat-scherm of contactenlijst.

Skype-bots zijn momenteel beschikbaar in de volgende landen/markten. De beschikbaarheid van specifieke bots wordt bepaald door de ontwikkelaar van de bots.

• Australië
    • Brazilië
    • Canada
    • Duitsland
    • Frankrijk
    • Ierland
    • India
    • Italië
    • Latijns-Amerika
    • Nederland
    • Nieuw-Zeeland
    • Portugal
    • Rusland
    • Singapore
    • Spanje
    • Verenigd Koninkrijk
    • Verenigde Staten