Wat zijn Skype-bots en hoe gebruik ik ze in Skype op desktop?

Terug naar zoekresultaten

Chat met een Skype-bot voor vermaak, games, recepten, reisplanning en meer.

Om met een bot te beginnen te chatten:

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Klik op Zoeken in Skype en klik vervolgens op Bots.
    2. Kies uit de lijst of zoek naar beschikbare Skype-bots.

Nieuwe bots worden regelmatig toegevoegd, en de beschikbaarheid kan per regio verschillen, dus controleer vaak.
    3. Om een ​​gesprek met de Skype-bot te starten, selecteer je Aan de slag vanuit het botprofielscherm.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Klik op de knop Contacten .
    2. Selecteer het tabblad Bots.
    3. Kies uit de lijst of zoek naar beschikbare Skype-bots.
    4. Om een ​​gesprek met de Skype-bot te starten, selecteer je Aan de slag vanuit het botprofielscherm.

Een Skype-bot verwijderen:

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Klik met de rechtermuisknop op de bot die je wilt verwijderen.
    2. Klik op Verwijderen. Je kunt ook een Skype-bot blokkeren als je deze niet langer wilt zien in je chat-scherm of contactenlijst.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Klik met de rechtermuisknop op de chat in je recente chatlijst en selecteer vervolgensProfiel tonen.
    2. Selecteer Contact verwijderen.
      Je kunt ook vanuit je Contacten met de rechtermuisknop op de botnaam klikken en Uit contacten verwijderen selecteren.

Skype-bots zijn momenteel beschikbaar in de volgende regio’s. De beschikbaarheid van specifieke bots wordt bepaald door de ontwikkelaar van de bots.

• Australië
    • Brazilië
    • Canada
    • Duitsland
    • Frankrijk
    • Ierland
    • India
    • Italië
    • Latijns-Amerika
    • Nederland
    • Nieuw-Zeeland
    • Portugal
    • Rusland
    • Singapore
    • Spanje
    • Verenigd Koninkrijk
    • Verenigde Staten