Hoe kan ik iemand blokkeren, deblokkeren of melden in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Je kunt een contactpersoon eenvoudig blokkeren, zodat deze je niet meer kan bellen, je geen chatberichten meer kan sturen en je status niet meer kan zien in Skype. Naast het blokkeren van een contactpersoon, kun je ook misbruik melden. Op die manier kunnen wij de activiteiten van spammers zo tijdig mogelijk stoppen.

1. Zoek in de recente chats naar de contactpersoon die je wilt blokkeren.
    2. Rechtsklik op diens naam en selecteer Blokkeren.
    3. In het venster Dit contact blokkeren? kun je het volgende doen:

• Misbruik melden en vervolgens het contact blokkeren: Schakel Misbruik van deze persoon melden in, selecteer een reden en selecteer vervolgens Blokkeren.
      • Iemand blokkeren zonder misbruik te melden: Selecteer Blokkeren.
    4. Zodra de contactpersoon geblokkeerd is, wordt deze verwijderd uit het chatscherm en de contactenlijst.
    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Contacten en selecteer vervolgens Geblokkeerde contactpersonen.
    4. Klik naast de contactpersoon die je wilt deblokkeren op de knop Deblokkeren.