Hoe kan ik iemand blokkeren, deblokkeren of melden in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Je kunt een contactpersoon eenvoudig blokkeren, zodat deze je niet meer kan bellen, je geen chatberichten meer kan sturen en je status niet meer kan zien in Skype. Naast het blokkeren van een contactpersoon, kun je ook misbruik melden. Op die manier kunnen wij de activiteiten van spammers zo tijdig mogelijk stoppen.

1. Op het profiel van degene die je wilt blokkeren, kun je de knop BewerkenEdit button selecteren, of naar de onderkant van het profielvenster scrollen en Contact blokkeren selecteren.
    2. In het venster Dit contact blokkeren? kun je het volgende doen:

• Misbruik melden en vervolgens het contact blokkeren: Schakel Misbruik van deze persoon melden in, selecteer een reden en selecteer vervolgens Blokkeren.
      • Iemand blokkeren zonder misbruik te melden: Selecteer Blokkeren.
    3. Nadat het contact is geblokkeerd, wordt deze uit je chats- en contactenlijst verwijderd.

Opmerking: Als je een ongewenste oproep van een onbekend telefoonnummer krijgt, heb je de optie om het telefoonnummer direct vanuit het chatvenster te blokkeren. Selecteer de link +het nummer blokkeren om dit nummer te blokkeren.

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Contacten en selecteer vervolgens Geblokkeerde contactpersonen.
    4. Klik naast de contactpersoon die je wilt deblokkeren op de knop Deblokkeren.