Skype Help

    Alle producten

    Hoe koop ik tegoed en abonnementen in de nieuwe Skype op desktop?

    Terug naar zoekresultaten

    1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Skype-tegoed en abonnementen.
    3. Selecteer Tegoed toevoegen of Abonnement toevoegen waarna we u begeleiden door het aankoopproces.

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.