Hoe kan ik abonnementen aanschaffen in Skype?

Er zijn twee manieren om abonnementen aan te schaffen in Skype: in de Skype-app en op internet.

Belangrijk: Als u in India bent en uw automatische betaling mislukt, kan dit worden veroorzaakt door nieuwe regelgeving die van kracht is op 1 oktober 2021. Meer informatie over wat deze wijziging voor u betekent .

Abonnementen aanschaffen in de Skype-app

1. Open Skype op uw apparaat.

2. Selecteer uw profielafbeelding .

3. Selecteer Knop Skype-tegoed Skype naar telefoon .

4. Onder Abonnementen , zoek het gewenste abonnement. Kies Alle abonnementen weergeven om meer opties te zien, indien beschikbaar.

5. Selecteer de knop Blijven voor het abonnement dat u wilt aanschaffen:

• Volg op Windows, Mac, Linux en Android de instructies om facturerings- of betalingsgegevens in te voeren.

• Op iPhone en iPad schuift u omlaag en kiest u Nu betalen * en bevestig de betaling via de App Store.

U kunt ook een optie hebben om het te proberen gratis voor een maand .

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik menuknop Menu .

2. Tik Knop Profiel Mijn profiel en tik vervolgens op Knop Bewerken Bewerken bovenaan.

3. Onder Aanbevolen abonnementen Tik Alle abonnementen weergeven om uit meer opties te kiezen.

Abonnementen aanschaffen op het web

1. Aanmelden naar uw account.

2. Onder uw profielafbeelding , kiest u een van de volgende opties:

• Als u geen actief Skype-abonnement hebt, onder Aanbevolen abonnement Selecteer Alle abonnementen weergeven .

• Als u een actief abonnement hebt, selecteert u Abonnement toevoegen .

• Opmerking: Als u een iPhone of iPad gebruikt en deze opties zijn niet beschikbaar. Mogelijk moet u de geschiedenis en cookies wissen op uw apparaat en meld u opnieuw aan.

3. Selecteer de knop Blijven voor het abonnement dat u wilt aanschaffen. U kunt ook een optie hebben om probeer gratis voor een maand :

4. Kies uw factureringsperiode en selecteer vervolgens Blijven .

5. Voer uw factuuradres in als u hierom wordt gevraagd.

6. Kies uw betalingswijze:

• Als u eerder voor Skype-producten hebt betaald en uw betalingswijze hebt opgeslagen:
      Kies een van uw opgeslagen betalingswijzen of selecteer Een nieuwe betalingswijze gebruiken om een nieuwe in te voeren.

• Als het de eerste keer is dat u een Skype-product koopt:
      U wordt gevraagd een nieuwe betalingswijze toe te voegen. Kies uw betalingswijze en voer uw gegevens in.

7. Selecteer Nu betalen * en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Uw abonnement wordt weergegeven als een bezorgde bestelling in uw account en u ziet het Abonnement weergegeven in Skype. U kunt nu mobiele en vaste lijnen bellen.

* Door Nu betalen , gaat u akkoord met skype Gebruiksvoorwaarden .

Wilt u meer weten?
Hoe kan ik Skype-tegoed kopen?
Ik heb net Skype-tegoed gekocht, maar ik kan niet bellen...
Problemen met Skype-abonnementen oplossen