Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe beheer ik meldingen in de nieuwe Skype op desktop?

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Schakel onder Meldingen de meldingstypes in de lijst in of uit.

U kunt ook vanuit uw profiel uw aanwezigheid instellen op Niet storen om chatmeldingen te blokkeren en uw contacten te laten weten dat u op dit moment niet beschikbaar bent. Oproepen komen wel door.

Ja, u kunt waarschuwingen voor specifieke gesprekken in Skype beheren.

1. Selecteer een gesprek of groep uit uw lijst met recente chats.
    2. Selecteer de contactpersoon of de groepsnaam boven in het chatvenster.
    3. Scroll omlaag naar Chatinstellingen en schakel meldingen in of uit voor die chat.

Als alternatief voor groepschats kunt u Slimme meldingen inschakelen, zodat u alleen op de hoogte wordt gesteld wanneer u wordt geciteerd of @mentioned.

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u geen meldingen ontvangt.

• U ontvangt geen meldingen meer wanneer u zich heeft afgemeld. Zorg ervoor dat u bent ingelogd.
    • Zorg ervoor dat de modus Meldingen voor gesprekken is ingeschakeld.
    • In de stand Niet storen wilt u standaard geen chatmeldingen ontvangen. U kunt dat gedrag veranderen door uw profielafbeelding te selecteren en vervolgens in Instellingen onder Meldingen Toon meldingen voor berichten terwijl Niet storen is ingeschakeld te selecteren.
    • Controleer of u Skype-meldingen niet heeft uitgeschakeld via uw apparaatinstellingen. Instellingen worden op elk apparaat anders beheerd. Als u niet zeker weet hoe u uw apparaatinstellingen kunt controleren, moet u wellicht de website van de fabrikant raadplegen.
    • Zorg ervoor dat u meldingen niet heeft uitgeschakeld voor een bepaalde chat.
    • Zorg ervoor dat u de meest recente versie van Skype gebruikt.

Als u de Skype-app sluit zonder eerst af te melden, kunt u nog steeds meldingen ontvangen. Als u deze meldingen niet meer wilt ontvangen, kunt u deze functie uitschakelen in uw instellingen of u afmelden voordat u de app sluit.