Hoe beheer ik meldingen in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten
    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Meldingen en schakel de meldingstypes in de lijst in of uit.

Je kunt ook vanuit je profiel je aanwezigheid instellen op Niet storen om chatmeldingen te blokkeren en je contacten te laten weten dat je op dit moment niet beschikbaar bent. Oproepen komen wel door.

Ja, je kunt waarschuwingen voor specifieke gesprekken in Skype beheren.

1. Selecteer een gesprek of groep uit je lijst met recente chats.
    2. Selecteer de contactpersoon of de groepsnaam boven in het chatvenster.
    3. Scroll omlaag naar Chat of Groepsinstellingen en schakel meldingen in of uit voor die chat.

Als alternatief voor groepschats kun je Slimme meldingen inschakelen, zodat je alleen op de hoogte wordt gesteld wanneer je wordt geciteerd of @vermeld.

Er zijn een paar redenen waarom je geen meldingen ontvangt.

• Je ontvangt geen meldingen meer wanneer je hebt afgemeld. Zorg ervoor dat je bent ingelogd.
    • Zorg ervoor dat de modus Meldingen voor gesprekken is ingeschakeld.
    • In de stand Niet storen ontvang je standaard geen chatmeldingen. Je kunt dat gedrag veranderen door je profielafbeelding te selecteren en vervolgens in Instellingen op Meldingen te tikken. Selecteer Toon meldingen voor berichten terwijl Niet storen is ingeschakeld.
    • Controleer of je Skype-meldingen niet hebt uitgeschakeld via je apparaatinstellingen. Instellingen worden op elk apparaat anders beheerd. Als je niet zeker weet hoe je apparaatinstellingen kunt controleren, moet je wellicht de website van de fabrikant raadplegen.
    • Zorg ervoor dat je meldingen niet hebt uitgeschakeld voor een bepaalde chat.
    • Zorg ervoor dat je de meest recente versie van Skype gebruikt.

Als je de Skype-app sluit zonder eerst af te melden, kun je nog steeds meldingen ontvangen. Als je deze meldingen niet meer wilt ontvangen, kun je deze functie uitschakelen in je instellingen of je afmelden voordat je de app sluit.