Hoe verwijder ik een chat in Skype op desktops?

Terug naar zoekresultaten
    1. Klik in Chats met de rechtermuisknop op de chat die je wilt verwijderen.
    2. Klik op Gesprek verwijderen in het menu.
    3. Klik in het bevestigingsvenster opnieuw op Verwijderen.

Wanneer je Gesprek verwijderen selecteert, wordt jouw exemplaar van alle berichten in het gesprek verwijderd. Het gesprek wordt niet langer weergegeven in je recente chats. De geschiedenis wordt verwijderd van je apparaten, maar is nog steeds zichtbaar voor andere deelnemers.

Hoe verwijder ik chatberichten uit Skype?