Start De nieuwe Skype voor Windows, Mac en Linux

Hoe verwijder ik een chatbericht met de nieuwe Skype op desktop?

1. Klik met de rechtermuisknop op de chat die u wilt verwijderen.
    2. Klik op Chat verwijderen in het menu.

Chat verwijderen
    3. Tik in het bevestigingsvenster opnieuw op Verwijderen.

Verwijderen

Als u een chatbericht verwijdert, worden alle berichten in het gesprek verwijderd. Ze worden ook niet meer weergegeven in uw recente chats. De chat wordt op dat specifieke apparaat uit Skype verwijderd maar is nog steeds zichtbaar op andere apparaten totdat u het daar ook verwijdert.

Hoe verwijder ik een chatbericht met de nieuwe Skype op desktop?