Hoe meld ik mij af voor mijn zichtbaarheid in de zoekresultaten of suggesties van Skype?

Terug naar zoekresultaten

Je kunt informatie in je Skype-profiel invoeren of bewerken, zoals je locatie, e-mailadres of telefoonnummer, om het je vrienden gemakkelijker te maken om je te vinden. Als je liever niet wilt worden opgenomen in de openbare directory of in de suggesties, dan kun je daarvoor afmelden. Als je afmeldt, maak je geheel onzichtbaar voor iedereen. Meer informatie. Afmelden is alleen beschikbaar in Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14).

Om je af te melden om opzoekbaar te zijn in Skype:

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen en vervolgens Contactpersonen.
    3. Selecteer Privacy.
    4. Schakel Verschijnen in zoekresultaten of Verschijnen in suggesties uit. Je kunt jezelf opnieuw vindbaar maken door deze optie op elk gewenst moment weer aan te zetten.

Opmerking: als je zichtbaarheidsinstellingen hebt gewijzigd in een nieuwere versie van Skype wordt in oudere versies mogelijk niet langer nauwkeurig weergegeven of je afgemeld bent voor weergave in de zoekresultaten en de suggesties. Update naar de nieuwste versie van Skype of ga naar je Skype-profiel op het internet om de meest nauwkeurige weergave van je instellingen te zien.