Waarom ontbreken mijn Skype-contactpersonen of mijn Skype-tegoed?

1. Hebt u meer dan één Skype-account?
      • Als u een e-mailadres gebruikt om u aan te melden bij andere Microsoft-producten of -diensten zoals Xbox, OneDrive of Outlook.com, dan kan datzelfde e-mailadres worden gebruikt om u aan te melden bij Skype. Als u zich onlangs hebt aangemeld bij een van deze andere diensten, is het mogelijk dat u bij Skype bent aangemeld met een ander Microsoft-account.

• Als u Skype gebruikt op meer dan één apparaat zoals uw desktop en uw telefoon, is het mogelijk dat u bent aangemeld met een ander account op elk apparaat.
    2. Meld u af bij Skype en meld u vervolgens weer aan. Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met het juiste account met uw e-mailadres, telefoonnummer of Skype-accountgegevens.

Opmerking: U kunt de gebruikersnaam van het account waarmee u bent aangemeld, controleren door de stappen in dit artikel te volgen om uw Skype-naam te vinden.