Start Skype voor Windows 10

Hoe gebruik ik Skype in Windows Mixed Reality?

Met Windows Mixed Reality kunt u genieten van de meest uitgebreide en intense ervaring direct in het comfort van uw eigen huis.

Wat heb ik nodig om Skype in Windows Mixed Reality te gebruiken?
    Als u Skype in Windows Mixed Reality wilt gebruiken, hebt u een Windows Mixed Reality-headset met bewegingscontrollers, een pc die voldoet aan de hardwarevereisten en de meest recente update voor Skype voor Windows 10 versie 12.7.597.0 of hoger, nodig.

Lees meer over de installatie en het gebruik van Windows Mixed Reality en Skype voor Windows 10.

Hoe gebruik ik Skype in Windows Mixed Reality?
    Wanneer u Windows Mixed Reality start, komt u binnen in het Klifhuis, een mooie, interactieve en rustige omgeving. Selecteer Skype in het Start-menu om Skype te starten.
    Klifhuis in Windows Mixed Reality

1. Zoek de persoon of groep die u wilt bellen in uw lijst met contactpersonen of gebruik Zoeken.
    2. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen en vervolgens...
      • Een audiogesprek starten: Selecteer de belknop .
      • Een videogesprek starten: Selecteer de videogespreksknop .
      • Een groepsgesprek starten: Selecteer de knop nieuw om deelnemers toe te voegen en selecteer vervolgens de bel- of videoknop. Selecteer de groepsavatar om een naam te maken voor uw groep of om een groepsfoto toe te voegen.
    3. Aan het einde van het gesprek selecteert u de knop Ophangen om het gesprek te beëindigen.
    1. Zoek de persoon of groep die u wilt bellen in uw lijst met contactpersonen of gebruik Zoeken.
    2. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen en selecteer vervolgens de videogespreksknop .
    3. Selecteer de ... knop meer en selecteer vervolgens Scherm delen... Uw ervaring in het Klifhuis wordt vervolgens gedeeld met iedereen in het videogesprek.
      Optie voor menuscherm delen