Hoe beheer ik mijn Skype-profiel en aankopen voor iPhone en iPad?

In Skype voor iPhone en iPad zijn sommige functies niet beschikbaar vanuit de app. Als u niet kunt vinden wat u nodig hebt, kunt u het openen vanuit uw De pagina Mijn account van Skype .

Als er nog steeds iets ontbreekt op de pagina Mijn account van Skype, moet u het volgende doen:

1. De geschiedenis en cookies op uw iPhone of iPad wissen .

2. Terug naar uw De pagina Mijn account van Skype en meld u opnieuw aan.

Hieronder vindt u aanvullende informatie om u te helpen vinden wat u nodig hebt.

Als u uw abonnement op uw iPhone hebt gekocht of iPad, kunt u deze alleen rechtstreeks vanaf uw apparaat beheren.

Uw Skype-abonnement op uw iPhone of iPad annuleren:

1. Tik in Skype op uw profielafbeelding .

2. Tik Skype naar telefoon .

3. Tik op het Skype-abonnement dat u wilt annuleren en tik vervolgens op Abonnementen beheren .

4. U wordt naar de Abonnementen in de instellingen van uw iOS-apparaat. Meer informatie over een abonnement opzeggen vanaf uw iPhone of iPad .

Opmerking : Skype-abonnementen die zijn geannuleerd, worden weergegeven als verlopen op de Abonnementen in de instellingen van uw iOS-apparaat.

Als u uw Skype-abonnement niet hebt gekocht op uw iPhone of iPad, kunt u het beheren vanaf uw profielpagina:

1. De geschiedenis en cookies op uw iPhone of iPad wissen

2. Ga naar uw De pagina Mijn account van Skype en meld u aan.

3. Selecteer onder uw profielafbeelding het abonnement of Beheren Knop.

Als u uw Skype-nummer op uw iPhone of iPad hebt gekocht, kunt u het alleen rechtstreeks vanaf uw apparaat beheren.

Uw Skype-nummer annuleren dat u hebt gekocht via uw iPhone of iPad:

1. Tik in Skype op uw profielafbeelding .

2. Tik Skype-nummer .

3. Tik op het Skype-nummer dat u wilt annuleren en tik vervolgens op Uw Skype-nummer op uw iOS-apparaat beheren .

4. U wordt naar de Abonnementen in de instellingen van uw iOS-apparaat. Meer informatie over een abonnement opzeggen vanaf uw iPhone of iPad .

Opmerking : Skype-nummers die zijn geannuleerd, worden weergegeven als verlopen op de Abonnementen in de instellingen van uw iOS-apparaat.

Uw Skype-nummer dat u hebt gekocht vanaf uw iPhone of iPad opnieuw activeren:

Belangrijk : Skype reserveert uw Skype-nummer voor u op uw account gedurende 90 dagen. U moet deze binnen 90 dagen opnieuw activeren om hetzelfde nummer te behouden.

1. Open de knop Instellingen op uw iPhone of iPad.

2. Tik op uw naam.

3. Tik Abonnementen .

4. Onder Verlopen , tik op het Skype-nummerabonnement en volg de aanwijzingen om het proces te voltooien.

Als u uw Skype-nummer niet hebt gekocht op uw iPhone of iPad, kunt u dit beheren via uw profielpagina:

1. De geschiedenis en cookies op uw iPhone of iPad wissen .

2. Ga naar uw De pagina Mijn account van Skype en meld u aan.

3. Selecteer onder Functies beheren de optie Skype-nummer zodat u het volgende kunt doen:

Meer informatie over hoe u een Skype-nummer ophalen .

U kunt uw instellingen en voorkeuren rechtstreeks beheren via de volgende koppelingen:

Opmerking : Als u Skype-aankopen hebt gedaan in de app of via de iTunes Store, kunnen we geen restitutie verlenen. U moet een terugbetaling van Apple .