Kan ik mijn Skype-account verplaatsen naar een ander Microsoft-account als het al is gekoppeld?

Hebt u uw Skype-account per ongeluk samengevoegd met het verkeerde Microsoft-account? Hoewel u uw Skype- en Microsoft-accounts niet kunt ontkoppelen, kunt u uw Skype-account verplaatsen naar een ander Microsoft-account.

U kunt uw Skype-account slechts eenmaal verplaatsen. Daarom is het belangrijk om het Microsoft-account dat u wilt gebruiken, te controleren voordat u aan de slag gaat. U kunt uw Skype-account niet samenvoegen met een Microsoft-account dat al met een ander Skype-account gekoppeld is, of dat bestaand Skype-tegoed heeft.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn Skype-account naar een ander Microsoft-account verplaats?

• Het Microsoft-account waarvan u verplaatst:
      • Is niet meer gekoppeld met uw Skype-account.
      • Behoudt uw contacten.
    • Het Microsoft-account waarnaar u verplaatst:
      • Is nu samengevoegd met uw Skype-account.
      • Behoudt alleen uw Skype-contacten, maar u kunt gemakkelijk bestaande contacten overdragen naar uw Skype-account voordat u iets samenvoegt.
      • Skype-tegoed, Skype-nummers, abonnementsgegevens en chatgeschiedenis worden geïmporteerd.
      • Betalingsinformatie wordt niet opgeslagen en moet opnieuw worden ingevoerd nadat uw account is verplaatst.
    Volg deze stappen om uw Skype-account te verplaatsen...
    1. Meld u aan bij het Microsoft-account waaraan uw Skype-account momenteel is gekoppeld.
    2. Selecteer het tabblad Uw info.
      Tabblad Uw info
    3. Selecteer Uw e-mailadres voor aanmelding of telefoonnummer beheren.
    4. Selecteer naast uw Skype-naam Naar een ander Microsoft-account verplaatsen.
    5. Controleer nogmaals of u het juiste Microsoft-account kent dat u wilt gebruiken en selecteer vervolgens Volgende om door te gaan.
    6. Voer het e-mailadres of telefoonnummer in van het Microsoft-account dat u wilt verplaatsen en selecteer Volgende.
    7. Meld u aan bij uw account.
    8. U ziet een bevestigingsscherm om te controleren dat uw Skype-account is verplaatst. Selecteer vervolgens OK.