Toegankelijkheidsfuncties in Skype

Terug naar zoekresultaten

Hulpfuncties helpen mensen met een handicap om hun apparaat te bedienen en bij het navigeren.

Je thema personaliseren

Skype biedt vele manieren om je ervaring aan te passen aan je behoeften.

1. Selecteer je profielafbeelding
    2. Selecteer Instellingen settings button.
    3. Selecteer Weergave Appearance button die u wilt aanpassen:
      • Kleur.
      • Licht of Donker modus.
      • Hoog contract licht of Hoog contrast donker modus.

Bureaublad Toetsenbord sneltoetsen for thema's

Snel de Thema kiezer openen:

• Op Mac - Cmd + T
    • Op Windows - Ctrl + T

Om te schakelen tussen de lichte en donkere modus van je huidige thema:

• Op Mac - Cmd + Shift + T
    • Op Windows - Ctrl + Shift + T

Ondertitels inschakelen

1. Selecteer de knop meer more button tijdens een audio- of videogesprek.
    2. Selecteer Ondertiteling inschakelen.

Meer informatie over het gebruik van ondertitels in Skype.

Toetsenbord-sneltoetsen

Je kunt snel door Skype navigeren met behulp van sneltoetsen. Meer informatie.

Tekengrootte

Je kunt de standaard lettertype grootte van Skype instellen.

• Gebruik op de Mac het menu Beeld op de bovenste balk om in en uit te zoomen of terug te keren naar de ware grootte
      • Cmd + + voor inzoomen
      • Cmd + - voor uitzoomen
      • Cmd + 0 voor de ware grootte
    • Gebruik in Windows Alt + V om het menu Beeld te openen om in en uit te zoomen en terug te keren naar de ware grootte
      • Ctrl + Shift + = om in te zoomen
      • Ctrl + - om uit te zoomen
      • Ctrl + 0 voor de ware grootte

Oproepen automatisch beantwoorden

Je kunt Skype instellen om automatisch oproepen te beantwoorden als je dat wilt. (niet beschikbaar in Skype voor Web)

• Selecteer je profielafbeelding.
    • Selecteer InstellingenSettings button.
    • Selecteer BellenCalling icon.
    • Selecteer Binnenkomende gesprekken automatisch beantwoorden.
    • Optioneel kun je Start mijn video automatisch instellen als secundaire optie.

Microfoon en Video Status controleren

Kondig de microfoonstatus aan tijdens een gesprek:

• Op Mac - [Command] + Shift + Option + [M]
    • In Windows - CTRL + ALT + M

De status van uw eigen video aankondigen tijdens een oproep:

• Op Mac - [Command] + Shift + Option + [K]
    • In Windows - CTRL + SHIFT + ALT + K

Skype gebruiken met ondersteunende technologieën

Skype is ontworpen om met technologieën voor toegankelijkheid te werken, inclusief schermlezers die worden geleverd bij Windows en MacOS.

Meer informatie over het instellen van Windows Verteller.

Meer informatie over het instellen van Mac VoiceOver.

Opmerking: Skype biedt geen apparatuur aan gebruikers, met inbegrip van apparaten die speciaal zijn bedoeld voor personen met een handicap.