Hoe verzend ik een sms-bericht in Skype op een mobiel apparaat?

Terug naar zoekresultaten
    Als je een sms-bericht wilt verzenden, heb je eerst een beetje Skype-tegoed nodig. Vervolgens kun je een sms-bericht verzenden naar elk contact met een opgeslagen telefoonnummer.

Je kunt als volgt een sms-bericht via Skype verzenden...
    • Vanuit Chats: selecteer een een-op-een chat, tik op de knop Aan chat toevoegen  en vervolgens op de knop Sms SMS button.
    • Vanuit Contactpersonen: selecteer een contactpersoon en selecteer het bijbehorende telefoonnummer.
    • Vanuit Oproepen: selecteer het toetsenblok  Dialpad button om een nieuw telefoonnummer in te voeren.
    • Vanuit een profiel: selecteer de knop Sms SMS button.

Opmerking: als voor de contactpersoon meerdere telefoonnummers zijn opgeslagen, kun je kiezen welk nummer je wilt gebruiken.

Je kunt een sms-bericht verzenden naar bijna elk nummer, op voorwaarde dat het sms-berichten kan ontvangen. De meeste mobiele en sommige vaste telefoons kunnen sms-berichten ontvangen.

Nee, je kunt momenteel slechts één persoon tegelijkertijd sms-berichten sturen.

Als de ontvanger zich in de Verenigde Staten bevindt, een Skype-nummer heeft en nummerweergave heeft ingesteld, kan deze je sms-berichten in Skype ontvangen en beantwoorden. Meer informatie. De ontvanger kan ook antwoorden als hij of zij Skype Sms-koppeling heeft geconfigureerd. Als dat niet zo is en je een sms-bericht verzendt via Skype, kan de ontvanger het niet beantwoorden in Skype. Je kunt echter je afzender-ID zo wijzigen, dat in plaats van je Skype-naam je mobiele nummer wordt weergegeven. De ontvanger kan vervolgens reageren op je sms-bericht en zijn of haar antwoord wordt naar je mobiel verzonden (niet naar Skype).

Foutmeldingen voor berichten worden door de provider van de ontvanger verzonden en vervolgens doorgestuurd naar Skype. Controleer het telefoonnummer van de ontvanger, controleer of je genoeg Skype-tegoed hebt en probeer vervolgens het bericht opnieuw te verzenden.

Als je een sms stuurt naar iemand in de VS, ondersteunen alleen de volgende providers sms-berichten van Skype: Alltel, AT&T, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless en Virgin Mobile USA.