Hoe verzend ik een sms-bericht in Skype voor pc's?

Terug naar zoekresultaten
    Om een sms-bericht te verzenden, heb je eerst een beetje Skype-tegoed nodig. Vervolgens kun je een sms-bericht verzenden naar elk contact met een opgeslagen telefoonnummer.

Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

• Via Chats: selecteer een individuele chat, selecteer het vervolgkeuzemenu via Skype boven het berichtvenster en selecteer vervolgens een telefoonnummer.
    • Via Contacten: selecteer een contact en selecteer zijn of haar telefoonnummer.
    • Via Gesprekken: selecteer het Toetsenblok  dialpad button om een nieuw telefoonnummer in te voeren.
    • Via een profiel: selecteer de knop Sms SMS button.

Skype voor Windows 10 (versie 12)

• Via Chats: selecteer een individuele chat, selecteer het vervolgkeuzemenu via Skype boven het berichtvenster en selecteer vervolgens een telefoonnummer.

Opmerking: als je contactpersoon meer dan één telefoonnummer heeft opgeslagen, kun je kiezen welk nummer je wilt gebruiken.

Je kunt een sms-bericht verzenden naar bijna elk nummer, op voorwaarde dat het sms-berichten kan ontvangen. De meeste mobiele en sommige vaste lijnen kunnen sms-berichten ontvangen.

Nee, je kunt momenteel slechts één persoon tegelijkertijd sms-berichten sturen.

Wanneer je een sms-bericht verzendt via Skype, kan de ontvanger het niet beantwoorden in Skype. Je kunt echter je afzender-ID zo wijzigen, dat in plaats van je Skype-naam je mobiele nummer wordt weergegeven. De ontvanger kan vervolgens reageren op je sms-bericht en zijn of haar antwoord wordt naar je mobiel verzonden (niet naar Skype).

Foutmeldingen voor berichten worden door de provider van de ontvanger verzonden en vervolgens doorgestuurd naar Skype. Controleer het telefoonnummer van de ontvanger, controleer of je genoeg Skype-tegoed hebt en probeer vervolgens het bericht opnieuw te verzenden.

Als je een sms stuurt naar iemand in de VS, ondersteunen alleen de volgende providers sms-berichten van Skype: Alltel, AT&T, Cellular One Dobson, Cellular South, Centennial, Cincinnati Bell, Nextel, Ntelos, Sprint, T-Mobile, Unicel, U.S. Cellular®, Verizon Wireless en Virgin Mobile USA.