Skype Help

    Hoe beheer ik meldingen in Skype op een mobiel of tablet?

    Terug naar zoekresultaten
    Tik in de groepschat op de Groepsheader.

    Vanuit uw groepsprofiel kunt u het volgende doen:
     

    Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

    • Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken: selecteer de groepsafbeelding om een foto te uploaden of om de foto te verwijderen.
    • Een nieuwe kleur voor uw groep kiezen: selecteer de knop Bewerken edit button naast uw groepsfoto om een ​​nieuwe kleur te selecteren. Het kan even duren voordat uw kleurupdate wordt uitgevoerd.
    • De naam van uw groep wijzigen: selecteer de knop Bewerken edit button naast uw groepsnaam om een ​​nieuwe naam in te voeren.
    • Een koppeling verzenden om deel te nemen aan de groep: selecteer Koppeling delen om deel te nemen aan een groep, om een link met een uitnodiging naar uw groepschat te delen buiten Skype.
    • Een bericht verzenden: selecteer Bericht verzenden send message button  om een​ bericht naar deze groep te verzenden.
    • Een videogesprek starten: selecteer Videogesprek startenvideo call button  om een videogesprek met deze groep te starten.
    • Een gesprek starten: selecteer Gesprek starten start a call button om een audiogesprek met deze groep te starten.
    • Zoeken in gesprek: Zoek een specifiek bericht in uw chatsessie.
    • Mensen toevoegen: Selecteer Mensen toevoegen om extra deelnemers in uw groepsgesprek te betrekken.
    • Groepsgalerij: selecteer Groepsgalerij om alle afbeeldingen, koppelingen en bestanden die zijn gedeeld in deze groepschat te bekijken.
    U kunt uw groepschat ook verbergen, om deze uit uw lijst met recente chats te verwijderen.
     

    De chatinstellingen van uw groep bijwerken

    • Gesprek verbergen: u kunt de chatfunctie verbergen om deze te verwijderen uit uw lijst met chatberichten.
    • Meldingen: zet meldingen aan of uit om een ​​waarschuwing te ontvangen wanneer je een nieuwe chat in deze groep ontvangt.
    • Slimme meldingen: met Slimme meldingen ingeschakeld, wordt u alleen op de hoogte gesteld wanneer iemand jou in deze groep citeert of @vermeldt.
    • Toevoegen aan favorieten: zet dit groepsgesprek vast aan de bovenkant van het tabblad Chats.
    • Chatgeschiedenis: laat iedereen de chatgeschiedenis zien.
    • Een groep via een link delen: selecteer dit om groepsleden toe te staan ​​een uitnodigingslink voor deze groep te maken en te delen.
    • Verlaat de groep: Verlaat de groepschat.
       

    Android 4.0.4 - 5.1

    • Een groepsafbeelding toevoegen of bijwerken: selecteer de groepsafbeeldingcamera button  om een foto te uploaden of om de foto te verwijderen.
    • De naam van uw groep wijzigen: selecteer de knop Bewerken edit button naast uw groepsnaam om een ​​nieuwe naam in te voeren.
    • Meldingen: zet meldingen aan of uit om een ​​waarschuwing te ontvangen wanneer je een nieuwe chat in deze groep ontvangt.
    • Groep delen via een koppeling</c0>: Tik op Groep delen via een koppeling om een​ uitnodigingskoppeling te delen naar uw groepschat.
    • Chatgeschiedenis: laat iedereen de chatgeschiedenis zien.
    • Groep verwijderen: Verlaat de groepschat.
    • De groep verlaten: verlaat de groepschat.
    • Mensen toevoegen: Selecteer Mensen toevoegen om extra deelnemers in uw groepsgesprek te betrekken.