Hoe maak ik een foto of video en personaliseer ik deze in Skype op mijn mobiel?

Terug naar zoekresultaten

Tik in een chat op de knop Camera Camera button , waar je op de knop Foto photo button kunt klikken om een nieuwe foto te nemen, en houd de knop Foto photo button ingedrukt om een nieuwe video te maken. Je kunt de flitser in- of uitschakelen op je mobiele apparaat door op de knop Flits Flash button te tikken. Tik op de knop Wissel cameraswitch camera icon om te wisselen tussen de camera aan de voor- en achterkant. Sla je nieuwe foto of video op je apparaat op door op de knop Download Download icon te tikken. Wanneer je in een bepaalde chat een foto neemt, deel je deze direct in die chat. Het personaliseren van een foto is alleen beschikbaar in Skype op Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad.

Hoe kan ik mijn foto's en video's personaliseren in Skype?

Je kunt je nieuwe foto's en video's of bestaande foto's personaliseren met behulp van de beschikbare functies in Skype. Tik op de knop Galerij Picture icon om naar je bestaande foto's te gaan.

Foto-effecten toevoegen

Met een nieuwe of bestaande foto kun je in een videocarrousel met leuke foto-effecten bladeren en kiezen.

Add photo effects

Skype color filters

Voeg wat tekst toe

Je kunt een nieuwe bannerkleur kiezen uit het paneel aan de zijkant.

Add text to a photo

Voeg stickers toe

Je kunt de sticker verplaatsen naar waar je ook maar wilt door te tikken en vast te houden. Gebruik twee vingers om de stickers te roteren en van formaat te wijzigen. Nieuwe stickers worden vaak toegevoegd, en kunnen per regio verschillen.

Add stickers to photo

Voeg een tekening toe

Je kunt een kleur kiezen uit het paneel aan de zijkant.

Add drawing to photo

Hoe kan ik mijn foto's en video's delen in Skype?

Wanneer je creatie klaar is, kun je foto of video naar meerdere chats tegelijkertijd verzenden.

1. Tik op Verzenden Send icon.
    2. Selecteer de mensen waarmee je wilt delen en tik nogmaals op Verzenden Send icon.
    3. Je vrienden zien je foto in hun chat.

Je kunt je foto’s ook delen in andere toepassingen. Nadat je nieuwe foto of video op je apparaat hebt opgeslagen door op de knop Downloaden Download icon te tikken, kun je deze delen zoals je normaal gesproken vanuit de camerarol van je toestel doet.