Hoe synchroniseer ik mijn adresboek met mijn Skype-contactenlijst?

Terug naar zoekresultaten

Wanneer u uw adresboek synchroniseert, voegen we de contactpersonen van uw apparaat toe aan Skype, waar ze periodiek worden gesynchroniseerd en veilig worden opgeslagen. U kunt zien wie er op Skype is en uw contacten zullen u ook gemakkelijker kunnen vinden. U kunt op elk gewenst moment afmelden voor zoekopdrachten en suggesties in de privacyinstellingen van uw mobiel of desktop. We synchroniseren ook uw contacten vanuit SMS Connect-gesprekken.

1. Selecteer in Chats uw profielafbeelding.
    2. Selecteer InstellingenSettings button.
    3. Selecteer Contacten Contacts button.
    4. Schakel Synchroniseer uw contacten in.

Opmerking: Als u nieuwe contacten toevoegt aan uw Mac-adresboek, moet u uw contacten handmatig verversen in Skype-instellingen.

Schakel Synchroniseer uw contacten uit.

U kunt eenvoudig contactsynchronisatie uitzetten in de instellingen. Houd er rekening mee dat wanneer u stopt met het delen van uw contactpersonen van uw apparaat, degenen die niet op Skype zijn, worden verwijderd.

1. Selecteer op het tabblad Chats uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen settings button.
    3. Selecteer Contactencontacts button.
    4. Schakel Synchroniseer uw contacten uit.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik in het scherm Chats op de knop Menu menu button.
    2. Tik op Instellingensettings button.
    3. Schuif omlaag naar contactpersonen, en schakel de wisselknop telefooncontacten synchroniseren uit.

Wilt u meer informatie?
    Hoe filter ik mijn contactpersonen in Skype?