Hoe meld ik me af voor mijn zichtbaarheid in de zoekresultaten of suggesties van Skype?

Terug naar zoekresultaten

Je kunt informatie in je Skype-profiel invoeren of bewerken, zoals je locatie, e-mailadres of telefoonnummer, om het je vrienden gemakkelijker te maken om je te vinden. Als je liever niet wilt worden opgenomen in de openbare directory of in deGebruikers die je mogelijk kent-suggesties, dan kun je je daarvoor afmelden.

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

1. Tik in het scherm Chats op je profielafbeelding.
    2. Tik op Settings button Android and iOS Instellingen en dan vervolgens op Contactpersonen.
    3. Tik op Privacy en schakel vervolgens Verschijnen in zoekresultaten of Verschijnen in suggesties uit. Je kunt jezelf opnieuw vindbaar maken door deze opties op elk gewenst moment weer aan te zetten.

Opmerking: als je zichtbaarheidsinstellingen hebt gewijzigd in een nieuwere versie van Skype wordt in oudere versies mogelijk niet langer nauwkeurig weergegeven of je afgemeld bent voor weergave in de zoekresultaten en de suggesties. Meer informatie. Update naar de nieuwste versie van Skype of ga naar je Skype-profiel op het internet om de meest nauwkeurige weergave van je instellingen te zien.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik in het scherm Chats op de knop Menu menu button .
    2. Tik op Mijn profiel en tik vervolgens op de knop Bewerken Edit button .
    3. Scrol naar beneden naar het keuzemenu Instellingen en voorkeuren en selecteer Profiel bewerken.
    4. Selecteer Profielinstellingen en schakel Verschijnen in zoekresultaten en Verschijnen in suggesties uit. Je kunt jezelf opnieuw vindbaar maken door deze optie op elk gewenst moment weer aan te zetten.