Wat gebeurt er als ik me afmeld voor Skype-zoekopdrachten of suggesties?

Terug naar zoekresultaten

Met Skype-zoekopdrachten kun jij, en kunnen mensen die je misschien kent, elkaar vinden en verbinding maken op Skype. Suggesties voor nieuwe contacten worden gegeven op basis van eventuele onderlinge contacten die jij en de voorgestelde personen hebben.

Je kunt je op elk gewenst moment afmelden voor Skype-zoekopdrachten of suggesties in je privacy-instellingen, mobiel of op een pc. Als je echter afmeldt voor zoekopdrachten in Skype, voorkom je dat mensen met wie je nog nooit eerder hebt gepraat je kunnen vinden, tenzij je rechtstreeks contact met hen opneemt.

Dingen om in gedachten te houden

• Als je zichtbaarheidsinstellingen hebt gewijzigd in de recentste versie van Skype wordt in oudere versies mogelijk niet langer nauwkeurig weergegeven of je afgemeld bent voor weergave in de zoekresultaten en de suggesties. Update naar de nieuwste versie van Skype of ga naar je Skype-profiel op het internet om de meest nauwkeurige weergave van je instellingen te zien.
    • Als iemand je heeft opgeslagen in zijn contacten op zijn apparaat kan hij mogelijk nog steeds contact met je opnemen op Skype.
    • Als je afmeldt, kun je nog steeds je profiel delen en anderen uitnodigen om verbinding met jou te maken op Skype.