Waarom word ik om mijn geboortedatum gevraagd wanneer ik mij aanmeld bij de Skype-app?

Terug naar zoekresultaten

We hebben een geboortedatum nodig voor alle Microsoft-accounts met het oog op de veiligheid van kinderen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en om je de beste gebruikerservaring te bieden. Afhankelijk van je regio kan ook toestemming van een ouder of voogd nodig zijn om een account te maken.

Je vindt meer informatie op onze website Ouderlijke toestemming en Microsoft-kinderaccounts. Je kunt je Microsoft-account ook beheren via je accountprofielpagina.