Wat zijn leesbevestigingen in Skype?

Terug naar zoekresultaten
    Leesbevestigingen zijn beschikbaar in Skype versie 8 op Android (6.0+), Android-tablet, iPhone, iPad en pc.

Wat zijn leesbevestigingen in Skype?
    Met leesbevestigingen kunt u precies zien wie uw bericht heeft gelezen, in real time. U ziet een miniatuurversie van de avatar van uw contactpersoon net onder het punt in het gesprek tot waar hij of zij heeft gelezen. Selecteer een van de mini-avatars om een volledig overzicht te zien van wie het gesprek heeft gelezen.

read receipts

Leesbevestigingen zijn standaard ingeschakeld en zijn beschikbaar in een privégesprek of in groepen met minder dan twintig deelnemers.

Wat als ik geen leesbevestigingen zie?

Als leesbevestigingen bij u ingeschakeld zijn en u ziet dat er leesbevestigingen ontbreken, dan zijn er meerdere mogelijke oorzaken.

• U ziet geen leesbevestigingen als de ontvanger leesbevestigingen heeft uitgeschakeld.
    • Indien een ontvanger zijn of haar aanwezigheidsstatus heeft ingesteld op onzichtbaar, worden leesbevestigingen automatisch uitgeschakeld tot hij of zij zijn of haar aanwezigheidsstatus wijzigt.
    • Het is mogelijk dat de ontvanger een versie van Skype gebruikt waarin geen leesbevestigingen ondersteund worden.
    • U ontvangt geen leesbevestiging als de ontvanger u geblokkeerd heeft.

Leesbevestigingen uitschakelen of weer inschakelen:

Android (6.0+) en iPhone

1. Tik in uw profiel op Privacy.
    2. Zet Leesbevestigingen sturen uit of aan.

Android-tablet, iPad en desktop

1. Selecteer Toepassingsinstellingen in uw profiel.
    2. Zet Leesbevestigingen sturen uit of aan onder Privacy.