Wat is Skype voor makers van inhoud?

Terug naar zoekresultaten
    Met Skype voor makers van inhoud kun je samenwerken, je verhaal vertellen en het snel delen met je publiek, en je hoeft niet in dure apparatuur te investeren!
    Klaar om te livestreamen voor je trouwe fans?

Skype voor makers van inhoud werkt direct in software met NewTek NDI ® en is beschikbaar in Skype (versie 8) voor Windows 7, 8, 8.1 en Mac-gebruikers.

Om de modus Skype voor makers van inhoud in te schakelen:

1. Selecteer het menu Meer more menu en selecteer vervolgens Instellingen.
    2. Selecteer Bellen en selecteer vervolgens Geavanceerd.
    3. Sta het gebruik van NDI toe of niet met de opties aan of uit.