Wat is Skype voor makers van inhoud?

Terug naar zoekresultaten

Met Skype voor makers van inhoud kun je samenwerken, je verhaal vertellen en het snel delen met je publiek, en je hoeft niet in dure apparatuur te investeren.
    Klaar om te livestreamen voor je trouwe fans?

Skype voor makers van inhoud werkt direct in software met NewTek NDI ® en is beschikbaar in Skype (versie 8) voor Windows 7, 8, 8.1 en Mac-gebruikers.

De modus Skype voor makers van inhoud inschakelen:

1. Selecteer het menu Meer more menu en selecteer vervolgens Instellingen.
    2. Selecteer Bellen en selecteer vervolgens Geavanceerd.
    3. Zet de schakelaar NDI-gebruik toestaan aan of uit.

Veelgestelde vragen en bekende problemen bij Skype voor makers van inhoud

Waarom staat mijn video stil?
    Als je videofeed eindigt, kan het net lijken alsof je video stilstaat. De video staat niet stil: het laatste frame wordt gewoon bewaard en dat wordt via NDI verzonden.

Ik heb de modus Skype voor makers van inhoud ingeschakeld, waarom wordt deze steeds uitgeschakeld?
    Skype voor makers van inhoud kan om meerdere redenen wordt uitgeschakeld nadat je deze hebt ingeschakeld:

• Je hebt de modus tijdens een gesprek uitgeschakeld: als je Skype voor makers van inhoud uitschakelt tijdens een gesprek, staat de instelling uit de volgende keer dat je de functie gebruikt.
    • Als je Skype opnieuw start: als je Skype opnieuw start, wordt Skype voor makers van inhoud bewust uitgeschakeld.

Hoe kan ik NDI-streams in OBS ontvangen?
    OBS vereist dat je een extra invoegtoepassing downloadt en installeert om een NDI-bron te gebruiken.

Hoe voorkom ik dat het formaat van NDI-feeds in OBS verandert?
    De Skype NDI verandert de resolutie automatisch op basis van de beschikbare netwerkbandbreedte.

Een consistent formaat behouden in OBS:

1. Klik met de rechtermuisknop op de NDI-bron en selecteer vervolgens Transformeren.
    2. Selecteer Transformatie bewerken.
    3. Wijzig het type begrenzingsvak in Scale inner bounds (Binnengrenzen schalen).