Overslaan naar hoofdinhoud

Alle producten

Wat is Skype voor makers van inhoud?

Terug naar zoekresultaten

Met Skype voor inhoudsmakers kun je samenwerken, je verhaal vertellen en het snel delen met je publiek, en je hoeft niet in dure apparatuur te investeren.
    Klaar om te livestreamen voor je trouwe fans?

Skype voor inhoudsmakers werkt direct in software met NewTek NDI ® en is beschikbaar in Skype (versie 8) voor Windows 7, 8, 8.1, Skype voor Windows 10 (versie 14) en Mac-gebruikers.

De modus Skype voor makers van inhoud inschakelen voor of tijdens een gesprek:

1. Selecteer uw profielafbeelding en selecteer vervolgens de knop instellingen.
    2. Selecteer Bellen en selecteer vervolgens Geavanceerd.
    3. Zet de schakelaar NDI-gebruik toestaan aan of uit.

Veelgestelde vragen en bekende problemen bij Skype voor makers van inhoud

Hoe gebruik ik NDI op Skype voor Windows 10 (versie 14)?
    Bij gebruik van een NDI op Skype voor Windows 10 (versie 14) moet de NDI-toepassing actief zijn op een ander apparaat dan Skype voor Windows 10 (versie 14) op hetzelfde netwerk.

Waarom staat mijn video stil?
    Als je videofeed eindigt, kan het net lijken alsof je video stilstaat. De video staat niet stil: het laatste frame wordt gewoon bewaard en dat wordt via NDI verzonden.

Ik heb de modus Skype voor makers van inhoud ingeschakeld. Waarom wordt deze steeds uitgeschakeld?
    Er zijn een aantal redenen waarom de modus Skype voor makers van inhoud wordt uitgeschakeld nadat je deze hebt ingeschakeld:
    • Als je de modus Skype voor makers van inhoud uitschakelt tijdens een gesprek, blijft deze instelling de volgende keer dat je deze functie gebruikt uitgeschakeld.

Hoe kan ik NDI-streams in OBS ontvangen?
    OBS vereist dat je een extra invoegtoepassing downloadt en installeert om een NDI-bron te gebruiken.

Hoe voorkom ik dat het formaat van NDI-feeds in OBS verandert?
    De Skype NDI verandert de resolutie automatisch op basis van de beschikbare netwerkbandbreedte.

Een consistent formaat behouden in OBS:

1. Klik met de rechtermuisknop op de NDI-bron en selecteer vervolgens Transformeren.
    2. Selecteer Transformatie bewerken.
    3. Wijzig het type begrenzingsvak in Scale inner bounds (Binnengrenzen schalen).