Hoe wijzig ik mijn thema in Skype voor pc?

Terug naar zoekresultaten

Skype voor Windows, Mac, Linux, Web en Skype voor Windows 10 (versie 14)

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen Desktop Settings button.
    3. Selecteer Uiterlijk Appearance icon.
    4. Onder MODI kies tussen Licht, Donker of Gebruik systeeminstelling en schakel vervolgens het checkmark to confirmselectievakje in om de themakeuze te bevestigen.

• Als u de optie kiest Gebruik systeeminstelling, zal Skype de instellingen voor Donker of Licht van uw besturingssysteem reflecteren. Alleen beschikbaar voor MacOS en Skype voor Windows 10 (versie 14).

Skype voor Windows 10 (versie 12)

1. Kies uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Scroll naar beneden en kies bij "Een modus kiezen" uit Licht of Donker.