Skype Help

    Alle producten

    Hoe wijzig ik mijn thema in Skype voor pc?

    Terug naar zoekresultaten

    Skype op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer InstellingenDesktop Settings button.
    3. Selecteer Algemeen Desktop Settings button.
    4. SelecteerThemaDesktop theme icon, selecteer Licht of Donker en tik vervolgens op de knop met het vinkje checkmark to confirm om je keuze van het thema te bevestigen.


    Skype voor Windows 10 (versie 12)

    1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Scroll naar beneden en kies bij "Een modus kiezen" uit Licht of Donker.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.