Hoe meld ik me af bij Skype?

Terug naar zoekresultaten
    Hoe u zich afmeldt bij Skype is afhankelijk van uw platform of apparaat. Voltooi onderstaande stappen die overeenkomen met uw versie van Skype.

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone, en iPad

1. Tik op uw profielafbeelding.
    2. Scrol naar beneden en tik op Afmelden.
    3. Bevestig dat u zich wilt afmelden door een afmeldoptie te kiezen...
      • Ja en aanmeldingsgegevens vergeten: verwijdert uw aanmeldingsgegevens als u Skype eerder toestemming hebt gegeven om uw gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden.
      • Ja: u wordt afgemeld en uw opgeslagen gebruikersnaam en wachtwoord worden niet verwijderd.
      • Annuleren: u wordt niet afgemeld bij Skype.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op de menu menu button knop.
    2. Tik op Afmelden

Windows, Mac en Linux

1. Selecteer de knop Meer more button.
    2. Selecteer Afmelden
    3. Bevestig dat u zich wilt afmelden door een afmeldoptie te kiezen...
      • Annuleren: u wordt niet afgemeld bij Skype.
      • Ja: u wordt afgemeld en uw opgeslagen gebruikersnaam en wachtwoord worden niet verwijderd.
      • Ja en aanmeldingsgegevens vergeten: verwijdert uw aanmeldingsgegevens als u Skype eerder toestemming hebt gegeven om uw gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden.