Skype Help

    Alle producten

    Hoe meld ik me af bij Skype?

    Terug naar zoekresultaten
    1. Tik op uw profielafbeelding.
    2. Selecteer bovenaan Afmelden.
    3. Kies of u wilt dat Skype uw account en app-voorkeuren op dit apparaat opslaat, bijvoorbeeld uw geselecteerde thema.
      • Ja: hiermee wordt u afgemeld zonder dat uw gebruikersnaam, wachtwoord of app-voorkeuren worden verwijderd.
      • Nee: hiermee worden uw gebruikersnaam, wachtwoord of app-voorkeuren van dit apparaat verwijderd.
      • Annuleren: hiermee blijft u aangemeld bij Skype.

    Android 4.0.4 - 5.1
     
    1. Tik op de menuknop menu button.
    2. Tik op Afmelden.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.