Hoe kan ik Spotify gebruiken in een Skype-gesprek?

Terug naar zoekresultaten

Met de Spotify-invoegtoepassing voor Skype kun je nog eenvoudiger een voorbeeld van je favoriete nummers met je vrienden en familie delen. Deze functie wordt geleidelijk beschikbaar gemaakt voor Skype-gebruikers. Controleer of Spotify beschikbaar is in jouw regio. De Spotify-invoegtoepassing voor Skype is niet beschikbaar in Skype voor Web.

Met de Spotify-invoegtoepassing voor Skype kun je:

• Nummers, albums en artiesten zoeken.
    • Voorbeelden van nummers beluisteren en delen.
    • Muziek zoeken en afspelen op Spotify.

Waar kan ik de Spotify-invoegtoepassing voor Skype vinden?

1. Kies het menu Invoegtoepassingen in een chat:
      • Add-in button in Skype voor mobiel en tablet.
      • Add-in menu in Skype voor pc.
    2. Selecteer de Spotify-invoegtoepassing om deze te openen en naar muziek te zoeken of de voorgestelde afspeellijsten te bekijken.
    3. Tijdens het zoeken, kun je een voorbeeld van het nummer beluisteren door de knop Afspelen Spotify add-in play sample button te selecteren (indien beschikbaar).
    4. Wanneer je het perfecte nummer hebt gevonden, selecteer je de knop Verzenden Spotify add-in send button om een voorbeeld ervan met je contact te delen. Je contact kan de koppeling Afspelen op Spotify selecteren om het volledige nummer te beluisteren.

Opmerking: Voor niet alle nummers is een voorbeeld beschikbaar in Skype. Het pictogram Afspelen is dan niet beschikbaar Unplayable Spotify song icon. Je kunt het nummer nog wel delen, maar je contact moet Afspelen op Spotify selecteren om het nummer te luisteren op de website of in de app van Spotify.