Wat kan ik doen tijdens een Skype-gesprek?

Terug naar zoekresultaten

Tijdens het gesprek kun je het volgende doen:

• microphone button Tik of klik om je microfoon in of uit te schakelen. Als je in Skype (versie 8) op een desktop de microfoon aanwijst, worden extra audio-instellingen weergegeven.
    • Video call button Schakel je video in of uit.
    • mobile swap camera button Verwissel je camera van voor naar achter (alleen videogesprekken op je mobiel).
    • end call button Beëindig je gesprek.

Opmerking: tijdens een Skype-gesprek op je mobiel zijn sommige bedieningselementen voor gesprekken wellicht verborgen. Tik gewoon op je scherm om ze zichtbaar te maken.

Android (6.0+), Android-tablet, iPhone en iPad

Afhankelijk van je platform of apparaat kunnen er extra functies beschikbaar zijn tijdens je Skype-gesprek.
    Tik op de menuknop more menu during a call om meer opties te zien:

• chat button Keer tijdens je gesprek terug naar je chat.
    • reactions button Verzend een reactie tijdens je gesprek.
    • share gallery button Deel een galeriefoto.
    • add people button Voeg deelnemers toe aan je gesprek.
    • snapshot button Neem een momentopname van je gesprek en deel deze met een vriend.
    • mobile call recording button Neem je Skype-gesprek op.

Zie wie je wilt zien (alleen videogesprekken). Schakel over van jouw videofeed naar die van je gesprekspartner of omgekeerd door lang op de naam van een deelnemer in het gesprek te drukken en de naam naar het hoofdgespreksvenster te slepen.

Skype (versie 8) op Windows, Mac, Linux, en Skype voor Windows 10 (versie 14)

Afhankelijk van je platform of apparaat kunnen er extra functies beschikbaar zijn tijdens je Skype-gesprek. Meer menu-opties zien:

• microphone button Wijs de microfoon aan om extra audio-opties te zien:
      • Selecteer een ander microfoonapparaat als er een is aangesloten.
      • Selecteer een andere luidspreker als er een is aangesloten. Hiermee wordt ook je telefoon met luidspreker ingeschakeld als optie.
    • Call settings button Ga snel naar je audio- en video-instellingen.
    • add people button Voeg deelnemers toe aan je gesprek.
    • chat button Keer tijdens je gesprek terug naar je chat.
    • share screen button Deel je scherm tijdens het gesprek.
    • snapshot button Neem een momentopname van je gesprek en deel deze met een vriend.
    • reactions button Verzend een reactie tijdens je gesprek.
    • more menu during a call meer opties, Gesprek in wachtstand plaatsen of Opname starten.

Zie wie je wilt zien (alleen videogesprekken). Schakel over van jouw videofeed naar die van je gesprekspartner of omgekeerd door op de naam van een deelnemer in het gesprek te klikken en de naam naar het hoofdgespreksvenster te slepen.

Dempen of Uit het gesprek verwijderen (alleen groepsgesprekken). Wijs een deelnemer van het gesprek aan en klik vervolgens op het pijltje omlaag naast de naam om de deelnemer te dempen of uit het gesprek te verwijderen.

Wil je meer informatie?
    Hoe bel ik iemand via Skype?
    Hoe beantwoord ik een oproep in Skype?