Hoe beantwoord ik een oproep in Skype?

Terug naar zoekresultaten
    Als u bij Skype bent aangemeld, kunt u oproepen ontvangen. In het scherm voor inkomende oproepmeldingen klikt u op de knop  Audiogesprek Audio call button om de oproep te beantwoorden als een audiogesprek of de knop Videogesprek Video call button om met video te beantwoorden. Als u de oproep niet wilt beantwoorden, selecteert u de knop Gesprek beëindigen End call button om het af te wijzen. Als u offline bent en Voicemail hebt geactiveerd, kan de beller een bericht achterlaten. U kunt ook Doorschakelen instellen om oproepen naar een ander nummer door te schakelen.

Wilt u meer informatie?
    Hoe bel ik iemand in Skype?
    Wat kan ik doen tijdens een Skype-gesprek?